Bij Huid. weten we dat je tóch liever een egale huid wilt zonder (kleur)vlekken. Pak deze ontsierende hyperpigmentatie effectief aan bij ons!

Pigmentvlekken maken je huid rommelig en je ziet er daardoor zelfs ouder uit dan je bent. Dat voelt onzeker. Wij beloven jou een mooie, egale huid met een prachtige glow. En daarnaast meer geluksgevoel door jouw krachtige zelfbeeld in de spiegel! Met een simpele en haalbare methode haal jij het beste uit jouw huid!

En dit is hoe we dat doen:

  1. Reserveer een ‘Meet & Treat’
  2. Behandel jouw huid met onze pigmentmethode
  3. Geniet van het resultaat: een mooie egale huid met een prachtige glow!

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

“Stop met je onzeker voelen over de vlekken in je gezicht en start met shinen door je prachtig stralende JIJ !”

Tijdens jouw eerste Huid.behandeling analyseren we waar zich pigment bevindt. Op basis daarvan bepalen we welke producten en behandeling daarbij horen. Direct na de eerste behandeling zie je al een opvallende verheldering van je huid.

Pigment­behandeling

We starten onze behandelingen altijd met pHformula. De Mela-lijn van pHformula is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van hyperpigmentatie. Met onze MeLine-producten kunnen wij ook het dermale pigment behandelen. MeLine is hierin uniek! Door pHformula en MeLine te combineren in onze pigmenttrajecten behalen wij prachtige en blijvende resultaten. Al is het behandelen van pigment vaak een uitdaging die vraagt om geduld. Onze behaalde resultaten bewijzen dat dát het meer dan waard is. We bekijken vooraf aan de hand van jouw wensen en huidconditie hoe jouw persoonlijke Huid.Plan eruit komt te zien.

Geen pigmentvlekken

Egale huid

Stralende huid

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

Hyperpigmentatie betekent letterlijk een teveel aan pigment. Pigment wordt aangemaakt onder invloed van het MSH-hormoon (Melanocyte stimulating hormone). In de epidermis (opperhuid) liggen de melanocyten. Dit zijn de pigmentmakende cellen. Zij verspreiden de melanine (pigment) via hun tentakels tussen de cellen. Deze melaninekorrels gaan als een soort paraplu over de cel heen liggen, waardoor ons DNA in de cel beschermd wordt tegen UV-stralingen. Die bruine kleur is dus niet alleen bedoeld voor een mooi kleurtje, maar is er ook om je te beschermen. Doordat je niet direct heel bruin bent als je de zon ingaat is het dus belangrijk om je huid een beschermend handje te helpen en een goede zonbescherming te gebruiken.

Door te veel zon, hormooninvloeden of huidirritatie kan er meer pigment ontstaan, de zogenaamde hyperpigmentatie. De cel ‘loopt over’ van pigment. Dit kan in de vorm van pigmentvlekken, sproeten, ouderdomsvlekken (Lentigo solaris), PIH (Post-inflammatoire hyperpigmentatie) of een zwangerschapsmasker (melasma/ cholasma). Het teveel aan pigment kan zich epidermaal (in de opperhuid) bevinden en kan ook de dermis in ‘lekken’. In de dermis (lederhuid/2e huidlaag) hoort geen pigmentvorming te zijn. Wanneer er door bijvoorbeeld te veel blootstelling aan UV-stralen een gat in het basale membraan ontstaat (dat is de laag tussen de epidermis en de dermis), kan dit pigment in de dermis terechtkomen. Dit pigment noemen we dermaalpigment en is veel lastiger te behandelen. Gelukkig hebben wij bij Huid. daar een goed werkende oplossing voor.

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749