Wat zie je er moe uit?! Dát horen we maar al te vaak! Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om wallen en donkere kringen te verminderen. Zo is er de snelle methode met make-up; met ons minerale make-upmerk ‘Cent pur Cent’ licht de huid onder de ogen direct op en door deze camouflage ziet de huid er fris uit. Wil je je huid zelf aanpakken dan bieden wij jou bij Huid. verschillende mogelijkheden.

Plan een vrijbljvend intakegesprek

Door het brede assortiment aan huidproducten hebben we verschillende oogcrèmes die werken op het afvoeren van afvalstoffen, verhelderen van de huid, hydrateren en opfrissen. Uiteraard kan er direct ook gewerkt worden aan eventuele lijntjes en rimpels rondom de ogen. Donkere kringen ontstaan vaak doordat de huid dun is onder de ogen. Je ziet dan, heel simpel, de adertjes lopen onder de huid. Vermoeidheid is sneller zichtbaar bij de kwetsbare en dunne ooghuid. Een goede verzorging verricht wonderen.

Naast de nodige thuisbehandelingen behandelen wij donkere kringen of wallen ook met LPG-endermologie.

LPG-endermologie

Deze 100% natuurlijke en pijnloze methode zorgt ervoor dat het vocht onder de ogen wordt afgevoerd. Hierdoor is deze methode ook uitermate geschikt wanneer je voor en na een ooglidcorrectie komt. LPG zorgt dan voor een snellere en mooiere genezing. Met LPG-endermologie werken we op het lymfesysteem, dat als taak heeft onze afvalstoffen en vocht af te voeren. En daarnaast ook op de fibroblasten en het aanmaken van hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid rondom de ogen steviger en voller en de donkere kleur minder zichtbaar. Helemaal verdwijnen van de donkere kleur is lastig, omdat we natuurlijk de onderliggende adertjes niet weg kunnen halen. Naast de behandeling is het daarom raadzaam om te kijken naar verzorging, voeding en stress.

Wanneer je voornamelijk last hebt van wallen is het belangrijk om te weten of het vocht- of vetwallen zijn. Iedereen heeft van nature een beetje vet onder de ogen zitten om ze te beschermen. Wanneer we ouder worden verliest de huid onder de ogen volume, waardoor dit vet naar beneden zakt.

Verdwijnen jouw wallen als je ligt? Dan weet je bijna 100% zeker dat het om vochtwallen gaat. Vochtwallen zijn gemakkelijker te behandelen. Door een slechte circulatie blijft er vocht onder de ogen hangen wat resulteert in wallen. Circulatieverbetering voert het vocht rondom de ogen af.
Samen bespreken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw ogen er weer stralend en wakker uitzien!

Afspraak maken