Beharing op plaatsen waar je liever geen haren ziet, is vervelend en maakt vaak onzeker. Overbeharing kan verschillende oorzaken hebben. Bij Huid. behandelen we witte en blonde haren door middel van elektrische epilatie. Gepigmenteerde, donkere haren behandelen we met IPL. Heb je last van lichte en donkere haren, dan maken we een combinatie van elektrisch epileren en IPL. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we welke methode voor jou geschikt is.

Plan een vrijblijven intakegesprek

Harsen, scheren en epileren. Het is voor veel vrouwen en mannen het hele jaar door een terugkerend en tijdrovend ritueel. Maar waarom al deze moeite als er ook een pijnloze, veilige en snelle manier is om haren definitief te verwijderen? Definitief ontharen ‘IPL’ kan bij Huid. IPL is een behandeling waarbij de haarwortel met lichtflitsen wordt vernietigd. Waardoor haren niet meer terugkeren.

Kom je in aanmerking voor definitief ontharen in het gezicht, dan kom je waarschijnlijk ook in aanmerking voor een vergoeding; dit is afhankelijk van je polis en zorgverzekeraar. Raadpleeg daarom eerst jouw verzekeringspapieren. Wij zijn aangesloten bij de Anbos en in het bezit van een diploma ‘ontharingstechnieken en elektrische epilatie Diathermie en Blend’.

Waarom zou je definitief ontharen bij Huid.?

  • Nagenoeg pijnloze behandeling IPL definitief ontharen
  • Behandelen van lichte en donkere haren
  • Groot behandeloppervlak dankzij de hoge flitssnelheden
  • Tot wel 75% kortere behandeltijd
  • Gediplomeerd Ontharings technieken specialist
  • Gediplomeerd Elektrisch ontharen Diathermie en Blend specialist
  • Aangesloten bij de Anbos branche vereniging
  • Zekerheid van een veilige behandeling
  • Professionele behandeling
  • Efficiëntie

Naast IPL behandelen wij ook witte en blonde haren. Huid. biedt dé oplossing voor het definitief verwijderen van witte en blonde gezichtsharen. Met elektrisch epileren wordt ieder haartje afzonderlijk aangepakt. Hierdoor is deze techniek uitermate geschikt voor het ontharen van kleinere gebieden, zoals in het gezicht.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek. Hierin geven wij informatie en een persoonlijk advies. Stel vooral al je vragen over de IPL-ontharingsbehandelingen of elektrisch epileren.

Heb je bij Huid. een reservering gemaakt voor een consult ‘behandeling met IPL’, dan ontvang je van ons naast de medische anamnese het informatie- en nazorgformulier. Het is verstandig deze informatie goed door te lezen, zodat we tijdens het intakegesprek al je vragen kunnen behandelen. IPL en elektrisch epileren zijn veilige behandelingen mits behandelaar en cliënt zich aan simpele regels houden. Eenduidige communicatie van beide kanten is daarom een vereiste.

Hieronder wordt in het kort uitgelegd hoe de behandelprincipes van IPL en elektrisch epileren werken. Deze informatie vind je ook terug in het informatie- en nazorgformulier.