De huid is een levend orgaan dat elke dag ouder wordt; er elke dag een beetje ouder uitzien is totaal niet nodig. Bij Huid. werken we aan realistisch haalbare, verjeugdigende resultaten. Onze behandelingen en producten stimuleren de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Dit voorkomt te snelle huidveroudering, vermindert rimpels en verslappingen en zorgt voor een gezonde, sprankelende en mooie huid. Bij huid. gaan we altijd voor een duurzaam huidresultaat.

Plan een vrijbljvend intakegesprek

Huidveroudering kan sneller gaan dan je wilt en vooral dan nodig is.

Vanaf je vijfentwintigste levensjaar wordt de productie van collageen en elastine al minder. Collageen, elastine en hyaluronzuur zorgen voor volume, elasticiteit en huidstevigheid. Door ervoor te zorgen dat je huid in goede conditie blijft , verloopt dit proces al veel langzamer. Bij Huid. hebben we een breed scala aan huidbehandelingen die fijne lijntjes, rimpels, verslapping en een vale doffe huid verminderen. Uiteraard hoort daar ook een gezonde levensstijl bij met gezonde voeding, voldoende water drinken en zo min mogelijk stress hebben. Door hier aandacht aan te geven zet je een belangrijke rem op het huidverouderingsproces. Wij adviseren je hierin professioneel en persoonlijk.

Gelukkig kunnen we ook al veel doen met een goede basisverzorging. Wordt je huid te droog, dan gaan er ceramides verloren. Ceramides zijn het cement tussen de cellen. Zonder dit cement wordt de huid (te) droog. En een droge huid kan gaan ‘scheuren’ waardoor onder andere rimpels ontstaan. Vergelijk je huid maar eens met een lap van zeemleer, dit is immers ook een huid. Is de zeem droog, dan scheurt hij snel en ziet hij er dof en craquelé uit. Is de zeemlap vochtig, dan glanst hij en scheurt niet zo snel. Ceramides vullen we aan met de juiste huidverzorging in de vorm van goed voedende crèmes.

Bij Huid. starten we met het maken van een Huid.scan, om de dieper gelegen huidlagen te meten. Dit is essentieel voor het kiezen van de juiste behandelaanpak in het Huid.plan. Het Huid.plan bestaat uit een selectie van producten in combinatie met een reeks behandelingen om jouw huiddoel te behalen. Het resultaat van de salonbehandelingen zet je thuis voort.

Te snelle huidveroudering of het voorkomen van huidveroudering wordt ook wel anti-aging genoemd. Door de celvernieuwing actief te houden en tekorten aan te vullen zorg je ervoor dat de huid fit blijft. Een optimale huidcyclus duurt 28 dagen. Met de juiste werkstoffen en behandelingen hou je de huid jeugdig en in conditie. Naast onze Huid.behandelingen zetten we ook LPG-endermologie in tegen huidveroudering. Ook om fijne lijntjes, rimpels of huidverslapping aan te pakken. De hoogte in levels van aanpak verschilt hierbij.
Een huid kan er ook ouder uitzien doordat de kleur niet egaal is. Behandelingen tegen hyperpigmentatie en huidveroudering combineren we dan ook als het nodig is.

Wil je meer weten over mogelijkheden om huidveroudering aan te pakken? Boek dan ons vrijblijvende intakegesprek. Wil je naast informatie direct ook een huidmeting en een gezichtsbehandeling, kies dan de Meet & Treat.

Afspraak maken