Met Microneedling bieden we een effectieve oplossing voor diverse huidproblemen.

Deze behandeling stimuleert de natuurlijke regeneratie van je huid, wat kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, het vervagen van littekens, het egaliseren van de huidskleur en het verbeteren van de algehele textuur van je huid.

Door jouw huid te behandelen met onze bewezen protocollen en huidverzorgende producten, ook voor thuisgebruik, worden de resultaten versneld. Met de DermaPen hebben we een professionele, veilige behandeling en oplossingen voor verschillende huidproblemen, zoals veroudering, zonbeschadigde huid, fijne lijntjes en rimpels, acne en puistjes, littekens, pigmentatie, rosacea, vergrote poriën, striae en haarverlies.

Bij ons ben je in goede handen om deze huidproblemen aan te pakken. Onze deskundige huidtherapeuten en huidspecialisten staan voor je klaar om je te begeleiden naar een stralende huid. We geloven in de kracht van zelfvertrouwen dat voortkomt uit een gezonde, stralende huid.

Wat is Microneedling?

Microneedling is een geavanceerde en effectieve methode voor collageenstimulatie, ontwikkeld om huidveroudering en diverse huidproblemen aan te pakken. Met behulp van de DermaPen worden kleine kanaaltjes in de huid gemaakt, waardoor een natuurlijke herstelrespons wordt gestimuleerd. Je huid begint van binnenuit te vernieuwen en te herstructureren, terwijl actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur tijdens de behandeling worden ingezet om de huid een extra boost te geven.

Microneedling is bijzonder effectief bij het verminderen van bijvoorbeeld (acne)littekens en fijne lijntjes.

Wil jij een microneedlingbehandeling, en kom je voor de eerste keer? Zo werken wij:

 1. Reserveer een ‘Meet & Treat’ of een vrijblijvend intakegesprek wanneer je eerst graag meer informatie en uitleg wilt hebben.
 2. Ervaar de behandeling met de DermaPen 4.
 3. Voel je weer zelfverzekerder en blij met je huid.

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

Voorbereiding op de behandeling:

Het is belangrijk om voorafgaand aan de behandeling de onderstaande richtlijnen te volgen zodat je optimale resultaten behaalt en complicaties minimaliseert.

Ons informatie- en nazorgformulier voor microneedling krijg je per mail toegezonden en op papier mee naar huis, zodat je alles even rustig na kunt lezen. Hieronder staat een korte uitleg waar je zoal rekening mee dient te houden.

Zorg ervoor dat je huid schoon en vrij is van make-up en andere producten. Vermijd ook zonnen en gebruik bescherming als je niet aan zonblootstelling kunt ontsnappen.

Tijdens en na de behandeling:

Tijdens de behandeling wordt je huid voorbereid en behandeld met zorgvuldig geselecteerde producten om het microneedlingproces soepel te laten verlopen. Na de behandeling kunnen bijeffecten optreden zoals lichte zwelling, roodheid en huidirritatie. Het is essentieel om contact op te nemen met je specialist als je extreme reacties ervaart.

Nazorg is cruciaal:

Na de behandeling is het belangrijk om specifieke nazorginstructies te volgen om het herstel te bevorderen en optimale resultaten te behalen. Het vermijden van bepaalde activiteiten en het gebruik van aangewezen producten zal helpen bij een vlotter herstel en het maximaliseren van de behandeleffecten.

Onze belofte aan jou:

Bij ons staat jouw welzijn centraal. We zorgen ervoor dat je volledig geïnformeerd bent over de behandeling, inclusief mogelijke risico’s en alternatieven. Jouw gezondheid en tevredenheid zijn onze prioriteit, en we streven ernaar om je de best mogelijke ervaring te bieden tijdens je reis naar een stralende huid.

We kijken ernaar uit om je te begeleiden met jouw Huid.Wensen. Als je nog vragen hebt of extra informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Huid.Resulaat

Het beste behandelplan voor jouw Huid.Wens

Ervaar onze DermaPen 4 microneedling­behandeling

Een egale en stralende huid

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

Behandelmogelijkheden:

 • Veroudering/Zonbeschadigde huid
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Acne en Puistjes
 • Littekens
 • Pigmentatie
 • Rosacea
 • Vergrote poriën
 • Striae
 • Haarverlies

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749