Een mooie, gezonde en stralende huid krijg je met de juiste professionele behandeling.

Jouw optimale Huid.plan bestaat uit een combinatie van een reeks behandelingen met op jouw huid afgestemde producten om je huiddoel te bereiken. Je krijgt het beste en meest duurzame resultaat als je het resultaat van de salonbehandeling thuis onderhoudt met speciale thuisverzorgingsproducten.

Boek een vrijblijvend Huid.plangesprek

MEET & TREAT

Wanneer je voor het eerst komt voor een gezichtsbehandeling bij Huid., kunnen wij ons voorstellen dat je geen idee hebt welke behandeling het meest geschikt is voor jou. Daarom helpen wij je graag een handje met onze speciale Meet-&-Treat-behandeling. Na een huidanalyse en intakegesprek, gaan we samen met jou een behandel- en productplan samenstellen dat perfect aansluit op je huidconditie en jouw wensen.

Huid.behandelingen

Alle behandelplannen zijn aangepast aan jouw wensen en huidconditie. En aan jouw budget. Samen bepalen we welke behandeling, ingedeeld in levels, voor jou geschikt is. De beste behandeling voor jouw huid hoeft zeker niet de meest intense te zijn. Je kunt een keuze maken tussen een ‘Efficiënte Behandeling’ of een ‘Deluxe behandeling’, waarbij het masker uitgebreider is en je een heerlijke ontspanningsmassage krijgt.

Huid.producten

Bij Huid. zijn we altijd op zoek naar innovaties en nieuwe technieken. De cosmetica-industrie ontwikkelt zich zo ontzettend snel dat er continu wel wat nieuws is. Wij onderzoeken steeds de wetenschappelijke feiten zodat wij alleen producten en technieken selecteren die echt werken. Bij Huid. werken we met verschillende high-end merken, elk met hun eigen filosofie en unieke kracht. Wat onze merken verbindt is één gemeenschappelijk doel: maximale huidverbetering en resultaat! Doordat wij precies weten wat elk product doet kunnen wij combinaties maken met verschillende merken, zodat jouw huid echt het aller-, allerbeste krijgt.

Reserveer jouw Meet & Treat Reserveer jouw Meet & Treat Deluxe