Heb je grove poriën, een glimmende huid en/of acne? En wil je liever een egale, gematteerde huid met een mooie huidstructuur?

Bij HUID. zijn we gespecialiseerd in verschillende acnebehandelingen. De acnebehandeling passen we aan, aan jouw huid, agenda en portemonnee. Bij Huid. maken we gebruik van diverse innovatieve en resultaatgerichte merken die acne verminderen en de gezondheid van je huid verbeteren. Kom je voor een eerste behandeling, dan doen we een uitgebreide huidanalyse, om zo tot een bewezen effectief behandelplan te komen dat aan jouw wensen voldoet. Met als resultaat een diep gereinigde huid, minder puistjes, verfijnde poriën en een gekalmeerde en egale huid.

Bij ons hoeft het niet te betekenen dat de puistjes worden uitgeknepen. Soms is de behandeling enorm pijnlijk waardoor we kunnen kiezen voor een andere en nog steeds effectieve aanpak.

Zo gaan we van start:

  1. Reserveer een vrijblijvend intake gesprek of een Acne Meet & Treat
  2. Ervaar onze acne methode
  3. Voel je weer zelfverzekerder in je vel.

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

“Bij Huid. by Amanda gaat onze missie verder dan alleen behandelingen.”

“Acne Vulgaris, een veelvoorkomende huidaandoening die wereldwijd meer dan 85% van de mensen treft, is een uitdaging waar zowel jongeren als volwassenen mee te maken krijgen. Bij Huid. by Amanda begrijpen we dat acne niet alleen fysiek, maar ook emotioneel belastend kan zijn.

Bij Huid. streven we naar innovatieve oplossingen met respect voor de huid. Onze visie is gebaseerd op het begrip dat acne niet alleen een externe manifestatie is, maar ook verband houdt met

ACNETHERAPIE

BIJ ACNE IS HET BELANGRIJK OM TE WETEN WAT DE OORZAAK ZOU KUNNEN ZIJN; HORMONEN, OMGEVING, LEEFSTIJL…

Acne, een veelvoorkomende huidaandoening, kent verschillende vormen die variëren in symptomen en ernst. De meest bekende is Acne Vulgaris, die zich manifesteert als mee-eters, puistjes en pustels.
Cystische acne is een ernstige variant die diepe, pijnlijke bulten veroorzaakt, terwijl Acne Conglobata wordt gekenmerkt door grote abcessen en littekens.

Jonge baby’s kunnen last hebben van Neonatale Acne, die kleine puistjes op het gezicht veroorzaakt. Acne Mechanica ontstaat door wrijving of druk op de huid, vaak bij het dragen van strakke kleding. Een andere ernstige vorm is Hidradenitis Suppurativa, die wordt gekenmerkt door chronische ontsteking van de haarzakjes, vooral in gebieden met wrijving zoals de oksels en liesstreek.

Het is belangrijk om de specifieke soort acne te identificeren om een effectieve behandeling te vinden. Bij Huid. by Amanda begrijpen we dat elke vorm van acne unieke zorg vereist, en we staan klaar om gepersonaliseerde oplossingen te bieden voor een gezonde, stralende huid.

Huid.Resulaat

Het beste behandelplan voor jouw huid

Veel kennis over diverse oorzaken van acne

Een egale stralende huid zonder ontstekingen

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

Oorzaken van acne

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem dat door verschillende dingen kan ontstaan. Een belangrijke reden is dat je huid meer talg produceert als reactie op bepaalde hormonen. Dit talg kan samen met dode huidcellen je poriën verstoppen, waardoor mee-eters ontstaan.
Andere dingen, zoals wrijving, veranderingen in het weer, en blootstelling aan bepaalde stoffen, kunnen ook invloed hebben. Soms kan acne ook erfelijk zijn.

In de puberteit, wanneer je lichaam door hormonale veranderingen gaat, is acne vaak meer aanwezig. Bij Huid. by Amanda begrijpen we dat acne vervelend kan zijn. Onze behandelingen zijn gericht op het herstellen van de balans in je huid en het verminderen van ontstekingen, zodat je huid gezond en stralend blijft.

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749