Heb je grove poriën, een glimmende huid en/of acne? En wil je liever een egale, gematteerde huid met een mooie huidstructuur?

Bij HUID. zijn we gespecialiseerd in verschillende acnebehandelingen. De acnebehandeling passen we aan, aan jouw huid, agenda en portemonnee. Onze huidspecialisten gebruiken diverse innovatieve en resultaatgerichte merken die acne verminderen en de gezondheid van je huid verbeteren. Kom je voor een eerste behandeling, dan doen we een uitgebreide huidanalyse, om zo tot een bewezen effectief behandelplan te komen dat aan jouw wensen voldoet. Met als resultaat een diep gereinigde huid, minder puistjes, verfijnde poriën en een gekalmeerde en egale huid.

Plan een vrijbljvend intakegesprek

Onze acnebehandelingen voor je op een rijtje:

Acne Meet & Treat

Bij jouw eerste bezoek plannen we meer tijd in om het intakeformulier samen te bespreken. Op basis daarvan bepalen we welke acnebehandeling het meest geschikt is voor jouw huid.

Acne clean

Een korte, reinigende behandeling waarbij de focus ligt op het reinigen van mee-eters en puistjes. Deze behandeling wordt geboekt tussen twee peelingbehandelingen in.

Acne peel

Een behandeling van 30 of 50 minuten waarbij de huid een peeling krijgt. Hierna volgt eventueel het reinigen van de mee-eters en puistjes. De 50-minutenbehandeling wordt afgesloten met een kalmerend en ontgiftend masker.

AcneLittekens

Heb je veel last van oude (acne)littekens? Dan hebben wij verschillende behandelmogelijkheden. Bespreek ze met onze huidspecialisten.

Weet je trouwens dat sommige behandelingen vergoed worden? Vraag ernaar bij je zorgverzekeraar!

Afspraak maken