Heb je grove poriën, een glimmende huid en/of acne? En wil je liever een egale, gematteerde huid met een mooie huidstructuur?

Bij HUID. zijn we gespecialiseerd in verschillende acnebehandelingen. De acnebehandeling passen we aan, aan jouw huid, agenda en portemonnee. Bij Huid. maken we gebruik van diverse innovatieve en resultaatgerichte merken die acne verminderen en de gezondheid van je huid verbeteren. Kom je voor een eerste behandeling, dan doen we een uitgebreide huidanalyse, om zo tot een bewezen effectief behandelplan te komen dat aan jouw wensen voldoet. Met als resultaat een diep gereinigde huid, minder puistjes, verfijnde poriën en een gekalmeerde en egale huid.

Bij ons hoeft het niet te betekenen dat de puistjes worden uitgeknepen. Soms is de behandeling enorm pijnlijk waardoor we kunnen kiezen voor een andere en nog steeds effectieve aanpak.

Zo gaan we van start:

  1. Reserveer een vrijblijvend intakegesprek of een ‘Acne Meet & Treat’.
  2. Ervaar onze acnemethode.
  3. Voel je weer zelfverzekerder in je vel.

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

“Huid. by Amanda gaat voor bewezen huidverbetering én een zelfverzekerd gevoel!”

‘Acne Vulgaris’, een veelvoorkomende huidaandoening die wereldwijd meer dan 85% van de mensen treft, is een uitdaging waar zowel jongeren als volwassenen mee te maken krijgen. Bij Huid. by Amanda begrijpen we dat acne niet alleen fysiek, maar ook emotioneel belastend kan zijn.

Bij Huid. streven we naar innovatieve oplossingen met respect voor de huid. Onze visie is gebaseerd op het begrip dat acne niet alleen een externe manifestatie is, maar ook verband houdt met wat er zich in het lichaam afspeelt. Soms is het letterlijk wat erin gaat komt er ook weer uit. En in jouw geval dus via puistjes. Daarom kijken wij juist verder dan alleen de acne zelf. Samen onderzoeken we waar de oorzaak van jouw acne nog meer kan liggen.

ACNETHERAPIE

BIJ ACNE IS HET BELANGRIJK OM TE WETEN WAT DE OORZAAK ZOU KUNNEN ZIJN: HORMONEN, OMGEVING, LEEFSTIJL…

Acne, een veelvoorkomende huidaandoening, kent verschillende vormen die variëren in symptomen en ernst:

  • De meest bekende is ‘Acne Vulgaris’, die zich manifesteert als mee-eters, puistjes en pustels.
  • ‘Cystische acne’ is een ernstige variant die diepe, pijnlijke bulten veroorzaakt.
  • ‘Acne Conglobata’ wordt gekenmerkt door grote abcessen en littekens.
  • Jonge baby’s kunnen last hebben van ‘Neonatale Acne’, die kleine puistjes op het gezicht veroorzaakt.
  • ‘Acne Mechanica’ ontstaat door wrijving of druk op de huid, vaak bij het dragen van strakke kleding.
  • ‘Hidradenitis Suppurativa’ is een ernstige vorm, die wordt gekenmerkt door chronische ontsteking van de haarzakjes, vooral in gebieden met wrijving zoals de oksels en liesstreek.

Huid.Resulaat

Het beste behandelplan voor jouw huid

Veel kennis over diverse oorzaken van acne

Een egale, stralende huid zonder ontstekingen

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

Oorzaken van acne

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem met verschillende oorzaken. Een belangrijke reden voor acne is dat je huid meer talg produceert als reactie op bepaalde hormonen. Deze talg kan, samen met dode huidcellen, je poriën verstoppen, waardoor mee-eters ontstaan.

Andere factoren zoals wrijving, veranderingen in het weer en blootstelling aan bepaalde stoffen, zijn ook van invloed op acne-ontwikkeling. En soms kan acne ook erfelijk zijn.

In de puberteit, wanneer je lichaam hormonale veranderingen ondergaat, is acne vaak meer aanwezig. Bij Huid. by Amanda begrijpen we dat acne vervelend kan zijn. Onze behandelingen zijn gericht op balansherstel van je huid en vermindering van ontstekingen, zodat je huid gezond blijft en (weer) straalt!

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749