Dat kanker ingrijpt op alle fronten in je leven, waaronder het vertrouwen in je eigen lichaam en daarmee je zelfverzekerdheid, betekent niet dat je alle controle over jezelf hoeft te verliezen.

De gevolgen van behandelingen en emotionele zorgen hebben vaak hun weerslag op je huidconditie en bijvoorbeeld je nagels. Tijdens de behandelingen en daarna. Wij begrijpen de fysieke en emotionele uitdagingen die je ervaart rondom de behandelingen, en we staan klaar om je te ondersteunen op je weg naar herstel.

Bij Huid. by Amanda streven we ernaar om de zorg die je als borstkankerpatiënt nodig hebt zorgvuldig af te stemmen op jouw specifieke behoeften. Amanda heeft gespecialiseerde training gevolgd in fasciabehandelingstechnieken, waardoor ze in staat is om op een zachte en empathische manier het bindweefsel, ook wel bekend als de fascia, te behandelen. Onze behandelingsopties omvatten bovendien manuele lymfedrainage, die met de handen kan worden uitgevoerd of met behulp van LPG-apparatuur, evenals littekentherapie.

Natuurlijk wordt het behandelplan altijd uitgebreid besproken met de patiënt om ervoor te zorgen dat we tegemoetkomen aan jouw individuele behoeften en wensen. Als je meer informatie wilt over onze lymfoedeembehandelingen of littekentherapie, staan we graag tot je beschikking.

LPG-endermologie bijvoorbeeld is een mechanische bindweefselmassage en lymfedrainage in 1 behandeling. Deze wetenschappelijk onderbouwde technologie heeft zich wereldwijd effectief bewezen met prachtige resultaten tijdens meer dan 145 wetenschappelijke studies. Deze studies vind je op www.lpgmedical.com. Endermologie®is een pijnloze en zelfs ontspannen behandeling voor verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen. Een warefitness voor je huid die de gevolgen van pittige behandelingen verzacht en vermindert! De doorbloeding wordt opeen ontspannen manier gestimuleerd en op een 100% natuurlijke manier worden de cellen van je huidgeactiveerd om weer aan het werk te gaan. Het resultaat van de behandeling is dat littekens beter worden. En dat vocht-/lymfoedeem vermindert. Bij Huid. beschikken we over de nieuwste versie van LPG met een speciaalgepatenteerd kopstuk dat behandelingen mogelijk maakt met maximaal respect voor je huid. LPG verbetert zo de algehele huidconditie. Als huid- en oedeemtherapeuten staan wij voor professioneel, realistisch en duurzaam resultaat. Ook bij het herstellen van verzwakte nagels. En altijd op basis van een eerlijk en duidelijk advies, meteen plan dat bij jou past en een onderlinge samenwerking die het best haalbare resultaat voor jouw huid oplevert. Wij zorgen ervoor dat je je steeds beter voelt.

Zo pakken wij dat aan:

  1. Reserveer een vrijblijvend huidtherapeutisch consult
  2. Samen bespreken we jou wensen en de mogelijkheden
  3. Met elkaar gaan we ervoor zorgen dat jij weer zelfverzekerder en blij voelt in je vel.

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

“Bij Huid. by Amanda staan we al sinds 1987 klaar voor wie graag lekker in z’n vel zit, gaat voor resultaat en wilstralen van Huid.plezier!”

Onze missie is heel eenvoudig. Wij gaan voor bewezen en ontspannen huidverbetering en een zelfverzekerd gevoel bij al onze gewaardeerde cliënten. Fijn om jou daar ook bij te kunnen helpen. Maak een afspraak, dan kunnen we snel aan de slag voor je. Vind je het fijner om eerst even te bellen of om een vraag te stellen? Dat kan ook. Ontmoet je krachtige zelfbeeld bij ons in de spiegel; je bent van harte welkom!

Professionele en veilige (na)zorg

Verbeter je mobiliteit

Voel je zelfverzekerder en blij in je vel

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

Huid.Oplossingen

Dit zijn de behandelmogelijkheden

Naast de medische behandelingen bieden wij ook huidverbeteringsbehandelingen met een simpele en haalbare methode om het beste uit ieders huid te halen. Op basis van onze Huid.Methode maken we een persoonlijk Huid.plan waarbij we jouw eigen leefgewoontes en huidconditie betrekken. Zodat het plan echt bij jou past. Wij weten hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen als je elke dag alle ballen hoog wilt houden terwijl je lichaam tegelijkertijd veel energie nodig heeft om jouw vorm van kanker te bestrijden.

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749