Die vervelende onderkin… Je hoeft niet eens overgewicht te hebben om er last van te hebben. Afvallen is geen garantie op het verdwijnen van de onderkin. Een onderkin kan ook door veroudering van de huid komen; doordat de spieren verslappen en er minder elasticiteit is, gaat de huid hangen. Met LPG-endermologie zorgen we ervoor dat vetcellen (adipocyten) en fibroblasten aan het werk gaan. Het resultaat is een stevige en strakke kaakcontour.

Plan een vrijbljvend intakegesprek

Door de vetverbranding plaatselijk aan te zetten wordt het plaatselijke vet verbrand. LPG-endermologie is in staat het witte vet, dat dient als opslagvet, om te zetten in bruin vet. Bruin vet is ‘energievet’ en dient als brandstof. Wanneer je de LPG-behandeling combineert met gezonde voeding en meer bewegen zal dit bijdragen aan een optimaal resultaat. Bij Huid. krijg je een no-nonsense advies over extra stimulatie om de onderkin aan te pakken.

Naast de vetverbranding, willen we natuurlijk ook een stevige en strakke kaakcontour. Met LPG-endermologie zetten we de fibroblast aan tot het aanmaken van collageen, elastine en hyaluronzuur. Dit zijn de bouwstenen voor een stevige en jeugdige huid.

LPG is een vriendelijke, pijnloze en 100% natuurlijke behandeling voor de huid. De behandelingen worden zelfs als ontspannen ervaren. Net zoals voor sporten geldt voor deze methode dat je niet na 1 behandeling direct blijvend resultaat hebt. Voor een langdurig en duurzaam resultaat bieden wij speciale trajecten; dat is voor ieder anders. Wil je de behandeling zelf ervaren of meer informatie? Boek dan ons vrijblijvend intakegesprek of combineer deze direct met een LPG-behandeling en ervaar het verschil, al na 1 behandeling

Afspraak maken