Merk je dat de veerkracht en jeugdige uitstraling van je huid geleidelijk vervagen?

Fijne lijntjes en verminderde stevigheid kunnen subtiel maar merkbaar van invloed zijn op hoe je je innerlijk voelt. Bij Huid. by Amanda begrijpen we deze veranderingen en nodigen we je uit voor een deskundige ontdekking van jouw natuurlijke schoonheid.

Wij erkennen dat het probleem van verminderde stevigheid en jeugdige uitstraling jouw dagelijkse beleving beïnvloedt. Onze hoogwaardige Huid.Methode is een bewezen methode om de huidconditie te verbeteren en een stevigere huid te verkrijgen. Huid. staat niet alleen voor effectieve huidzorg, maar ook voor het bevorderen van zelfvertrouwen. Dit bereiken we onder andere met LPG-Endermologie, een geprezen en natuurlijke benadering die zich richt op diverse facetten van huidverbetering, en tevens op het innerlijke welzijnsgevoel.

Ontwaak de natuurlijke schoonheid van jouw huid met de deskundigheid van onze zorg en voel je goed in je eigen vel. Geef jezelf die extra liefdevolle aandacht, want schoonheid straalt van binnen naar buiten.

Zo gaan we van start:

  1. Reserveer een vrijblijvend intake gesprek of een Meet & Treat
  2. Ervaar onze Huid. Methode
  3. Voel je weer zelfverzekerder en blij met je huid.

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

Ontdek de kracht van veerkracht.

Zwaartekracht wordt knap hinderlijk als je huid haar elasticiteit verliest. Tenzij je goed op je handen kunt lopen. Naarmate we ouder worden gaat de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur achteruit. Daarnaast zorgen vele andere omstandigheden zoals, stress, leefstijl, UV-stralen en omgevingsinvloedener voor dat de kwaliteit van de huid achteruitgaat. Leg maar eens een elastiekje voor een langere tijd in de zon. Deze droogt uit, gaat scheuren en verliest de elasticiteit. Niet zo’n prettig beeld.

HUIDVERSLAPPING

REVITALISEER JE HUID: ONTDEK DE MAGIE VAN ONZE HUIDVERSTEVIGENDE MASSAGES”

Bij Huid. geven wij een verslapte huid haar stevigheid, elasticiteit en volume terug met onze hannah-bindweefselmassage en LPG-endermologie. Het verschil is dat de hannah bindweefsmassage een manuele methode is waarbij wij gebruikmaken van onze handen. De hannah-massage is een fijne ontspannen en soms wat intensievere massage met prachtige resultaten. De LPG-bindweefselmassage biedt eveneens mooie resultaten. LPG is een mechanische, 100% natuurlijke en pijnloze methode waarbij bindweefselmassage, lymfedrainage en cupping worden gecombineerd. Het resultaat is een frisse, vitale en stevige huid.

Huid.Resulaat

Het beste behandelplan voor een stevige huid

Verbeteren van de huidconditie

Een stevige en stralende huid

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

“Alles wat je moet weten over Huidverslapping en Effectieve Oplossingen”

Huidverslapping is een onvermijdelijk onderdeel van het verouderingsproces, maar het kan ook beïnvloed worden door diverse factoren. Hier onthullen we de belangrijkste oorzaken van huidverslapping en delen we inzichten over doeltreffende oplossingen.

1. Collageen- en Elastineverlies:
Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke productie van collageen en elastine af. Deze essentiële eiwitten zijn verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Ontdek hoe specifieke behandelingen gericht zijn op het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine.

2. Invloed van Zwaartekracht:
De constante werking van de zwaartekracht heeft invloed op verschillende delen van het lichaam, met name het gezicht, de hals en de borst. Ontdek onze niet-invasieve procedures die zich richten op het terugwinnen van jeugdige contouren en het verminderen van huidverslapping.

3. Huidverzorging als Preventieve Maatregel:
Effectieve huidverzorging speelt een cruciale rol bij het behouden van de elasticiteit. Ontvang deskundig advies over voedende ingrediënten en optimale routines om huidverslapping te voorkomen.

4. Gewichtsverlies en Huidelasticiteit:
Gewichtsverlies is een bewonderenswaardig streven, maar het kan ongewenste bijwerkingen hebben, waaronder huidverslapping. Wanneer je afvalt, wordt het vetweefsel verminderd. Dit kan resulteren in een verlies van volume en steun voor de huid, waardoor het zijn natuurlijke elasticiteit kan verliezen. Dit fenomeen komt vaak voor op gebieden zoals het gezicht, maar kan ook ontstaan bij de armen, buik en dijen. Lees hierover meer op de pagina Huidverslapping van het lichaam.

Het verlies van vetweefsel heeft invloed op de elasticiteit van de huid bij Huid. weten we wat je kunt doen om deze uitdaging aan te pakken. Van niet-invasieve behandelingen tot gerichte huidverzorging, onze huidtherapeuten bieden advies en behandelingen om huidverslapping bij gewichtsverlies te minimaliseren.

Wij als huidtherapeuten staan klaar met op maat gemaakte behandelingen en advies om huidverslapping aan te pakken. Leer meer over niet-invasieve procedures en geavanceerde huidverzorging tijdens een persoonlijk consult. Neem contact op voor gedetailleerde informatie en ontdek effectieve oplossingen voor het herstellen van de stevigheid van je huid.

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749