LPG-endermologie is een fantastische aanvulling wanneer je een cosmetische ingreep ondergaat. Zodra je LPG inzet voorafgaand aan de cosmetische ingreep, zorg je ervoor dat afvalstoffen zijn afgevoerd en je lichaam klaar is om tijdens nieuwe herstelperiodes sneller aan het werk te gaan en het herstelproces aanzienlijk in te korten. Sla je deze stap over, dan moet je lichaam eerst de weg vrijmaken voordat het echte werk kan beginnen. Je brengt met LPG de algehele conditie van de huid en de lichaamsprocessen in conditie. Na de behandeling biedt LPG ondersteuning bij het stimuleren van de lymfecirculatie.

Plan een vrijbljvend intakegesprek

Vocht dat je na een operatie ziet, is lymfevocht. Dit vocht is onderdeel van je immuunsysteem en vervoert afvalstoffen naar je lymfeklieren. Daar wordt onderzocht of er ziektekiemen in zitten, zodat ze eventueel onschadelijk gemaakt kunnen worden of er wordt een seintje doorgegeven zodat er hulp komt om dit op te ruimen. Je hebt vast wel eens opgezette klieren gehad in je nek wanneer je keelpijn had. Dit zijn de lymfeklieren die druk zijn alle ziektekiemen te controleren en onschadelijk te maken.

LPG-endermologie ondersteunt bij het afvoeren van het lymfevocht inclusief de afvalstoffen. De LPG-bindweefselmassage zorgt daarbij ook voor aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Hierdoor krijgt de huid meer stevigheid en volume. Daarbij wordt ook nog eens de doorbloeding geactiveerd. Een betere doorbloeding zorgt ervoor dat er meer zuurstof naar de cellen gaat en ook afvalstoffen beter worden afgevoerd.

De combinatie van lymfedrainage, bindweefselmassage en cupping resulteert in een betere genezing van de huid en het litteken. Door LPG-endermologie toe te voegen voor en na je cosmetische ingreep behaal je het best mogelijke resultaat.

Wil je meer informatie hoe wij jou kunnen helpen? Boek dan ons vrijblijvende intakegesprek waarin wij graag al jouw vragen beantwoorden.

Afspraak maken