Vaak wordt de term cellulitis gebruikt voor wat eigenlijk ‘cellulite’ heet. Cellulitis is een ontsteking van het bindweefsel waarbij roodheid, zwelling en pijn ontstaat. Dit is echt heel iets anders dan een sinaasappelhuid oftewel cellulite. Cellulite komt vaak voor op de billen, benen en dijen. Je hoeft niet per se overgewicht te hebben om last te hebben van een sinaasappelhuid. Cellulite ontstaat doordat de onderste huidlaag uit balans raakt. De bindweefselschotjes trekken het onderhuidse weefsel strak en trekken aan het huidoppervlak, waardoor er een putje ontstaat. Daarnaast wordt de circulatie geblokkeerd en hopen gifstoffen zich op, wat zorgt voor opslag van onderhuids vet.

Plan een vrijbljvend intakegesprek

Gelukkig is cellulite heel goed te behandelen met onze LPG-methode. LPG is een 100% natuurlijke en pijnloze methode waarbij met een gepatenteerde behandelkop de bindweefselschotjes oprekken en daarmee de vetstofwisseling plaatselijk wordt aangezet. LPG is een aangename behandeling om cellulite glad te strijken, de doorbloeding te verbeteren en vetverbranding te stimuleren. Hierdoor wordt je huid zachter en gladder, heb je een minder pijnlijke huid en geeft het zelfs een verlichting aan je ‘zwarebenengevoel’.

Uiteraard is een LPG-behandeling alléén niet de oplossing. Naast het behandeltraject is het ook van belang om op je voeding te letten en voldoende te bewegen. Wat dat precies inhoudt leggen wij je graag uit tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Samen bekijken we welk traject het beste bij jouw huid en huidwensen past. Bij Huid. gaan we altijd voor realistisch en duurzaam resultaat.

Afspraak maken