Met onze Huid. by Jouw Thuis-lijn bieden we niet alleen ontspanning, maar ook kracht, harmonie en herstel voor jouw huid. Hierdoor kun je de positieve effecten van de behandeling thuis voortzetten. Kies de geur die aansluit bij het moment en jouw behoeften.

Onze visie is simpel maar krachtig: een mooie, vitale huid bereik je door een harmonie van ontspanning, bewuste leefstijl en de juiste huidverzorging. Wij zijn ervan overtuigd dat dit niet alleen bijdraagt aan een betere huidconditie, maar ook aan een algeheel gevoel van welzijn.

Bij ons krijg je meer dan alleen een stralende huid; we wensen datiedereen zelfverzekerd en gelukkig voelt met zijn of haar huid. Onze Huid.methode is gebaseerd op een huidscan en een persoonlijk Huid.plan dat past bij jouw unieke behoeften en leefstijl.

Wij begrijpen dat het dagelijkse leven hectisch is, daarom zorgen wij voor een haalbaar plan dat echt werkt. Onze missie is jou bewezen huidverbetering te bieden, zodat jij zelfverzekerd en vol kracht in het levenstaat.

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

“Ontspanning is de sleutel tot duurzaam huidherstel.”

Etherische oliën hebben de magische kracht om niet alleen onze zintuigen te betoveren, maar ook ons brein te beïnvloeden. De subtiele aroma’s dringen diep door, ontwaken vergeten herinneringen en kalmeren onrustige gedachten. Lavendel, met zijn rustgevende geur, streelt als een zachte bries door het brein, terwijl eucalyptus een verfrissende golf van energie brengt. Deze oliën zijn als muziek voor de geest, en hun aromatische noten componeren een symfonie van sereniteit of vitaliteit, afhankelijk van wat het brein nodig heeft. Het is de natuurlijke dans van geuren die de kracht van etherische oliën op het brein tot leven brengt, als een harmonieus spel van welzijn.

HUID. BY JOUW THUIS

“GEUREN DIE VERZORGEN, ONTSPANNEN EN REVITALISEREN.”

Ontdek het verfijnde assortiment van Huid. by Jouw Thuis, bestaande uit etherische olie druppels, interieur spray, massage olie, en een huidroller. Er zijn drie betoverende geuren:

Harmonie: Dompel je zintuigen onder in de rustgevende omhelzing van Harmonie. Laat de betoverende lavendelgeur je meevoeren naar een oase van rust. Rust, in iedere druppel.

Herstel: Laat de aroma’s van eucalyptus als een verfrissende bries door je geest waaien. Beleef de magie van innerlijke reset bij elke druppel. Revitaliseer jezelf natuurlijk.

Kracht: Laat de verkwikkende essentie van citrus je geest stimuleren en nieuwe energie vrijmaken. Omarm elke druppel en voel de krachtige energie. Een krachtige boost.

Gebruik deze kostbare druppels in een aroma diffuser voor een betoverende sfeer, in een aroma brander voor een subtiele geurbeleving, of rol de huidroller op je polsen voor een persoonlijke, rustgevende touch. Voor de vrouw die begrijpt dat naast goede huidverzorging, ontspanning essentieel is voor duurzame huidverbetering. Ontdek de synergie van luxe en welzijn met Huid. by Jouw Thuis.

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749