Altijd vervelend als dat ene randje vet maar niet weggaat. Soms sport je je een ongeluk en verandert er niets. Sta je open voor een behandeling die je ondersteunt bij het afslanken? LPG-endermologie® zorgt ervoor dat plaatselijk de adipocyten (vetcellen) weer aan het werk gaan en jouw vetverbranding plaatselijk omhooggaat. Daarnaast wordt er met deze 100% natuurlijke en pijnloze methode tegelijkertijd gewerkt aan huidversteviging en het gladder maken van de huid.

Plan een vrijbljvend intakegesprek

Er is een verschil tussen wit en bruin vet. Het witte vet is opgeslagen vet en dient als reserve. Bruin vet is een verbrandingsvet. Dit vet heeft iedereen en dient als energiebron. Het is zelfs gezond, sterker nog, hoe meer bruin vet, hoe hoger jouw (vet)verbranding. Door regelmatig te sporten kan je ervoor zorgen dat het witte vet vermindert. Echter bepaalt het lichaam zelf waar het vet wordt weggehaald. En dat is vaak op de plekken waar je het net niet wilt. Door de LPG-behandeling zorg je ervoor dat het witte vet wordt omgezet in bruin vet waardoor je dus op die plaats vetverbranding creëert.

LPG endermologie zorgt er naast het aanzetten van de vetverbranding ook voor dat de huid steviger wordt, afvalstoffen worden afgevoerd en de doorbloeding wordt geactiveerd. Met als resultaat een stevige, gladde en egale huid. Het is belangrijk om te beseffen dat deze combinatiebehandeling van mechanische bindweefselmassage, lymfedrainage en cupping niet dé totaaloplossing biedt, maar een hulpmiddel is. Door tijdens het LPG-traject op je voeding te letten en genoeg te bewegen bereik je het meest optimale resultaat.

Tijdens ons vrijblijvende intakegesprek leggen wij graag uit welke mogelijkheden LPG jou kan bieden. Je bent van harte welkom!

Afspraak maken