Heb je last van couperose, pigmentvlekken, een rommelige huid met verschillende vlekjes, tekenen van huidveroudering en zonneschade?

Je wordt dagelijks met je spiegelbeeld geconfronteerd, waardoor je je niet alleen onzeker voelt over de conditie van je huid, maar ook ontevreden over hoe je huid eruit ziet.

Bij Huid. by Amanda begrijpen we dat jouw huid meer is dan alleen oppervlak. Daarom introduceren we een oplossing die verder gaat dan de huidige uitdagingen. Met onze IPL-behandeling richten we ons op couperose, pigmentvlekken, een rommelige huid, huidveroudering en zonneschade. We brengen niet alleen je huid in balans, maar laten jou ook weer stralen!

Kies voor Huid. by Amanda en ontdek hoe IPL-technologie jouw huidproblemen aanpakt.

Zo gaan we van start:

 1. Reserveer een vrijblijvend intakegesprek
 2. Ervaar onze Huid.Methode in samenwerking met IPL
 3. Wees blij met je spiegelbeeld.

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

“Bij Huid. by Amanda gaat onze missie verder dan alleen behandelingen.”

IPL, of Intense Pulsed Light, is een geavanceerde technologie die lichtflitsen met verschillende golflengtes gebruikt om diverse huidaandoeningen te behandelen. Het richt zich op pigment, bloedvaten en haarzakjes, waardoor het effectief is bij het verminderen van pigmentvlekken, roodheid, fijne lijntjes en ongewenste haargroei. IPL stimuleert de natuurlijke regeneratie van de huid, waardoor deze er frisser en stralender uitziet. Het is een niet-invasieve en veelzijdige oplossing voor het verbeteren van de algehele huidconditie.

IPL BEHANDELING VOOR HUIDVERBETERING

ONTDEK RECLEAR: VOOR EEN STRALENDE JIJ

Bij Huid. by Amanda zetten we in op geavanceerde huidverzorgingstechnologieën om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren. Maak kennis met de reClear IPL, een baanbrekende aanpak voor verschillende huidaandoeningen, zodat jij vol vertrouwen kunt stralen.

Waarom reClear?

De reClear IPL is ontwikkeld met jou in gedachten, met diverse pulsmodes, een breed spotformaat en een indrukwekkende snelheid. Waar het om draait, is het effectief aanpakken van specifieke huidaandoeningen om jouw unieke uitstraling te verbeteren.

Met vijf filters (430, 560, 585, 640, 700 nm) biedt reClear een veelzijdige aanpak voor verschillende huidaandoeningen. Van pigmentvlekken tot ongewenste haargroei, we passen de behandeling aan op jouw behoeften, met precisie en zorg.

De reClear is jouw partner als je worstelt met pigmentvlekken, zonschade, teleangiëctasieën, couperose, fijne lijntjes, ongewenste haargroei, en nog veel meer. Het is niet zomaar een behandeling; het is de oplossing voor een stralende, gezonde huid.

Wat kun je verwachten?

Of je nu kampt met rode acnelittekens, een doffe huid of grove poriën, reClear biedt een uitgebreid scala aan oplossingen. Het is jouw toegangspoort tot behandelingen die de natuurlijke glans van je huid herstellen, zodat je vol zelfvertrouwen kunt schitteren.

Ontdek de reClear IPL bij Huid. by Amanda en zet de eerste stap naar een stralende jij.

Huid.Resultaat

Resultaat na 1 behandeling
meestal zijn er 3 behandelingen nodig

Een huidplan passend bij jouw huidwens

Een huid zonder pigmentvlekken, roodheid of juist versteviging

Een egale stralende huid met een prachtige glow

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

Foto-aging

Fotoveroudering, ook wel foto-aging genoemd, is het proces waarbij de huid vroegtijdig veroudert als gevolg van langdurige blootstelling aan de zon. De schadelijke effecten van ultraviolette (UV) straling, zowel UVA als UVB, spelen hierbij een cruciale rol.

UV-stralen dringen de huid binnen en veroorzaken schade op cellulair niveau. Ze bevorderen de vorming van vrije radicalen, onstabiele moleculen die de huidcellen aanvallen en structurele veranderingen veroorzaken. Dit resulteert in een versnelling van het verouderingsproces van de huid.

Belangrijke kenmerken van fotoveroudering zijn onder meer:

 • Rimpelvorming: UV-stralen breken collageen en elastine af, essentiële eiwitten die de huid stevigheid en elasticiteit geven. Dit leidt tot de vorming van rimpels en fijne lijntjes.
 • Hyperpigmentatie: Langdurige blootstelling aan de zon kan leiden tot overmatige productie van melanine, wat resulteert in donkere vlekken, ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige teint.
 • Verlies van elasticiteit: Collageen en elastinevezels raken beschadigd, waardoor de huid haar veerkracht verliest en vatbaarder wordt voor verslapping.
 • Vermindering van huidbarrière: UV-stralen verstoren de natuurlijke beschermende barrière van de huid, waardoor deze gevoeliger wordt voor irritaties en vochtverlies.
 • Verminderde celvernieuwing: Fotoveroudering vertraagt het natuurlijke proces van celvernieuwing, wat resulteert in een doffere en minder vitale huid.

Bescherming tegen de zon en het gebruik van zonnebrandcrème zijn essentieel om fotoveroudering te voorkomen. Een gezonde huidverzorgingsroutine en bewustzijn van de blootstelling aan UV- stralen dragen bij aan het behoud van een jeugdige uitstraling.

IPL behandeling

Handig om te weten.

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we jouw wensen, je vult een medische anamnese in zodat we weten of er contra-indicaties zijn waardoor we je eventueel niet kunnen behandelen. We bespreken eventuele alternatieve methoden, de aard van de behandeling, de vooruitzichten en de mogelijke bijwerkingen en risico’s van een dergelijke behandeling. Uiteraard zullen al je vragen worden beantwoord.

Effecten die te verwachten zijn:

 • vermindering van pigmentvlekken
 • vermindering van roodheid en/of vaatjes
 • ontharing met als doel langdurige haarreductie
 • behandelen van littekens of striae
 • egalisatie van de teint van de huid

Wat daarnaast handig is om te weten van het feit dat de verbetering niet te allen tijde 100% kan zijn en dat er meerdere behandelingen noodzakelijk kunnen zijn.

IPL en laser behandelingen hebben uiteraard allemaal kans op mogelijke risico’s. Onze specialisten zijn goed getraind en alle behandelingen worden uitgevoerd door een huidtherapeut of onder supervisie van een huidtherapeut. De risico’s van deze behandeling zijn onder andere: roodheid en zwelling na de behandeling. Als dit optreedt is de duur van deze bijwerking gemiddeld drie dagen.

IPL COUPEROSE – PIGMENT – COLLAGEEN

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749