Over ons

Huid. by Amanda is een huidpraktijk waar mensen duurzaam mooier worden gemaakt met effectieve huidverbeteringstechnieken. Wij willen voor al onze cliënten het beste huidresultaat en een blijvend beter (huid)gevoel.

Van Erna’s Beauty naar Huid. by Amanda

Van 1987 tot 2014 is Erna hét gezicht van Erna’s Beauty. Ze maakt het bedrijf groot op het gebied van medische pedicure, schoonheidsspecialisme en als nagelstyliste. Erna’s dochter Amanda start op haar vijftiende als nagelstyliste bij Erna’s Beauty en krijgt de passie voor het schoonheidsvak met de paplepel ingegoten. Amanda ontwikkelt zich ondertussen onder de bezielende begeleiding van moeder Erna door veel praktijkervaring en opleidingen. Van gediplomeerd schoonheidsspecialist tot een huidtherapeut en allround beauty-ondernemer. Naast de almaar toenemende vakkennis nemen ook de expertises van Amanda toe. Hoog tijd voor een volgende bedrijfsfase met een nieuwe naam die past bij de ambities van Amanda: Huid. by Amanda. Een allround huidpraktijk waar Amanda met haar team zich onderscheidt door aandacht voor opleidingen en het bijhouden van actuele kennis omdat de resultaten hierdoor zienderogen toenemen. De huid is inmiddels Amanda’s passie; altijd bezig om de huid beter in conditie te brengen op basis van wetenschappelijke artikelen en onderzoeken. Zo zijn de cliënten van Huid. altijd verzekerd van de meest recente ontwikkelingen. Inmiddels schrijft ze zelf ook wetenschappelijk onderbouwde artikelen voor vakbladen. Amanda werkt nog steeds samen met haar moeder Erna, omringd door een team van specialisten. Met elkaar gaan ze voor bewezen huidverbetering en een zelfverzekerd gevoel bij al hun gewaardeerde klanten. Huid. by Amanda is een huidpraktijk waar mensen duurzaam mooier worden gemaakt met effectieve huidverbeteringstechnieken tegen acne, hyperpigmentatie, huidveroudering of een huid die in slechte conditie is en nergens tegen kan. Ook voor specialisaties als peelings, microneedling, bindweefselmassage, LPG, huidoneffenheden en overbeharing. “Wij willen voor al onze cliënten het beste huidresultaat en een blijvend beter (huid)gevoel. Huid. is onze nieuwe naam die de lading het beste dekt omdat bij ons alles draait om een mooie, gezonde en sprankelende huid. In een ontspannen sfeer want een goede ontspanning is al de helft van het resultaat. Onze Huid.methode omvat naast de behandelingen aandacht voor leefgewoontes en huidconditie. Wij weten hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen als je elke dag alle ballen hoog moet houden. Daarom zorgen wij ervoor dat het plan echt bij jou past. Stralen, daar gaat het ons om, in alle opzichten!
Je bent van harte welkom dit bij Huid. te ervaren.”

Liefs,
Amanda

Huid.Missie

Onze missie is heel eenvoudig. Wij gaan voor bewezen huidverbetering en een zelfverzekerd gevoel bij al onze gewaardeerde cliënten.

Huid.Visie

Wij staan voor realistisch en duurzaam resultaat. Op basis van een eerlijk en duidelijk advies, met een plan dat bij jou past en een samenwerking die het best haalbare resultaat voor jouw huid oplevert. Echte huidverbetering kan alleen tot stand komen als alles klopt: een combinatie van ontspanning, leefstijl en de juiste huidverzorging. Je krijgt bij ons gegarandeerd een mooie, vitale en gezonde huid. En daarnaast meer zelfverzekerdheid en geluk door jouw krachtige zelfbeeld in de spiegel! Met een simpele en haalbare methode én elkaar haal jij het beste uit jouw huid.

Dit doen we met onze Huid.methode: na een huidscan maken we een persoonlijk Huid.plan, waarmee we kijken naar jouw leefgewoontes en huidconditie. Wij weten hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen als je elke dag alle ballen hoog moet houden. Daarom zorgen wij ervoor dat het plan echt bij jou past. Sinds 1987 staan wij klaar voor iedereen die graag lekker in zijn vel zit. Wij gaan altijd voor resultaat en zorgen ervoor dat jouw huid en jijzelf gaan stralen!

Huid.kernwaarden

Maak kennis met de kernwaarden van Huid. by Amanda. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten de allerbeste, persoonlijke behandelingen krijgen en daarom zijn de volgende waarden onze belangrijkste leidraad bij alles wat we doen:

Kennisrijk, vanuit continue interesse in innovatieve technieken.

Effectief, zodat we altijd het beste resultaat kunnen leveren.

No-nonsense, zodat iedereen een eerlijk advies krijgt en iedereen zich welkom voelt.

Betrokken en persoonlijk, om elke behandeling in een plezierige en warme sfeer te beleven.

Opleidingen

Opleidingen en het bijhouden van actuele kennis maken voor ons het verschil in de resultaten die wij onze cliënten leveren. Amanda vertelt: “Op dit moment heb ik 19 diploma’s en dan heb ik mijn workshops en korte cursusdagen nog niet eens meegerekend. Altijd al wilde ik meer weten en leren. Wat gebeurt er precies in die huid? Waarom werkt die ene werkstof beter dan de andere? Hoe kan ik die huid beter in conditie krijgen? De huid is mijn passie! Mijn opleiding tot huidtherapeut heb ik bijna afgerond; best een pittige opleiding, naast het voeren van een eigen bedrijf en het hebben van een gezin met drie jonge kinderen. Ik heb al veel kennis op het gebied van de huid en ik leer elke dag nieuwe dingen vanuit mijn studie. Als huidtherapeut leer je vooral klinisch te redeneren. Er wordt heel veel gebruikgemaakt van wetenschappelijke artikelen en onderzoeken. Als ik over een onderwerp meer wil weten ga ik naar google.scholar of PUBMED en blijf ik net zo lang zoeken tot ik voldoende informatie heb gevonden. Zo schrijf ik tegenwoordig ook artikelen over onderwerpen die ik interessant en actueel vind. Omdat ik continue ontwikkeling en ontplooiing belangrijk vind, zijn we met het hele team in november met de opleiding ‘Orthomoleculair Adviseur Basis’ afgerond. Er zullen nog vele opleidingen volgen. Zo zijn onze cliënten altijd verzekerd van de meest recente ontwikkelingen”.

Huid.Team

Amanda werkt samen met moeder Erna en met een team van specialisten. Jolijn en Sanne werken fulltime en Yasmin heeft vorig jaar stage gelopen bij Huid. Dat beviel zo goed dat ze nu ook bij Huid. werkt op zaterdag en in de avonden.

– Erna

“Vanaf 1987 is Erna het gezicht van Erna’s Beauty. Door de opleidingen en ambities van Amanda is het tijd voor een volgende bedrijfsfase: Huid. by Amanda. Ik ben medisch pedicure, schoonheidsspecialiste en nagelstyliste, en werk voornamelijk nog als medisch pedicure.”

– Amanda

“Ik help vooral veel cliënten met huidproblemen. Het is mijn passie om de aangedane huid te verbeteren en gezond te maken. Daarnaast behandel ik veel acne, hyperpigmentatie, huidveroudering of een huid die in slechte conditie is en nergens tegen kan. Ik ben gespecialiseerd in peelings, microneedling, bindweefselmassage en LPG en ik behandel huidoneffenheden en overbeharing. En ik schrijf ook graag zelf over wetenschappelijk onderbouwde huidonderwerpen. Zie mijn blogs hierover.”

– Jolijn

“Ik ben de senior huidspecialist binnen Huid.. Ik werk al sinds 2014 bij Huid. en ben daardoor een vertrouwd gezicht voor veel vaste cliënten. Mijn specialisaties zijn: huidveroudering, acne, peelings, microneedling, LPG, hyperpigmentatie- behandelingen en bindweefselmassages.”

– Sanne

“Als junior huidspecialist ben ik gespecialiseerd in huidveroudering, acne, peelings, bindweefselmassage en LPG. Daarnaast voorzie ik veel klanten van een mooie gelpolish of IBX-behandeling.”

– Yasmin

“De opleiding schoonheidsspecialist heb ik afgerond en ik heb ook al heel veel trainingen bij Huid. Nu ben ik junior schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in LPG, ontspanningsmassages en huidverbetering.“

Wat doen jullie om bij te blijven in jouw vak?

Wij volgen heel veel opleidingen en cursussen, lezen veel wetenschappelijke artikelen en we proberen altijd de vakbladen bij te houden. Met het team doen we regelmatig besprekingen en trainen we om de kwaliteit elke dag hoog te houden. Ook sparren we regelmatig met collega-specialisten over het vak om te horen hoe zij dingen aanpakken. We leren zo heel veel van elkaar!

Favoriete merk(en) en waarom?

Amanda vertelt hierover: “Op dit moment hebben we verschillende merken staan. Ik maak er een hele studie van om het beste merk te vinden. Ik heb allerlei en vooral veel eisen en zoek net zo lang door tot ik het gevonden heb. Van ieder merk dat ik nu heb staan heb ik niet alles in de kast, juist alleen wat ik nodig heb, waardoor ik iedere huid kan helpen. De merken die wij hebben staan zijn pH formula, Nimue, Meline, Forlle’d, Dr. K, Thoclor, LPG, hannah en ‘Cent pur Cent’. Ieder merk heeft een eigen filosofie en een duidelijk doel: effectieve huidverbetering!”
Huid in de media

Huid. in de media

“Huid. by Amanda is actief via de sociale media, nieuwsbrieven, flyers en regelmatig een magazine waarin we allerlei tips, behandelingen en producten promoten. Wij zijn ook erg actief of Instagram en Facebook. We delen veel tips, feiten en fabels, DIY en speciale aanbiedingen. Daarnaast is Tiktok er nu bijgekomen. We vinden het allemaal erg leuk om reels te maken die een beetje grappig zijn. Dus zodra we even tijd over hebben maken we een leuke reel. Wat ook leuk is om te weten is dat ik tegenwoordig informatieve artikelen schrijf en deze deel met vakgenoten Zo blijven we elkaar inspireren en huidverbetering voor onze cliënten optimaliseren.”

Toekomst

Stiekem hoopt Amanda dat haar dochter of één van haar zonen het bedrijf gaan overnemen, zodat het familiebedrijf blijft bestaan. Dat is toekomstmuziek want voorlopig blijft Amanda zelf nog minstens 30 jaar werken en zal het gaan zoals het altijd gaat: ‘van het ene idee, naar uitvoering en alweer door naar het volgende idee’. Amanda is nooit klaar want het is allemaal veel te leuk. “Ik heb een droom, een plan en een misse. Dus voorlopig blijf ik nog groeien en meeveranderen met de tijd. Je bent welkom dit bij Huid. te ervaren”

Afspraak maken