Alle behandelplannen zijn aangepast aan jouw wensen en huidconditie. En aan je budget. Samen bepalen we welke behandeling, ingedeeld in levels,voor jou geschikt is. De beste behandeling voor jouw huid hoeft zeker niet de meest intense te zijn. Je kunt een keuze maken tussen een ‘EfficiënteBehandeling’ of een ‘Huid.Deluxe behandeling’, waarbij het masker uitgebreider is en je een heerlijke ontspanningsmassage krijgt.

Iedereen verdient een mooie, gezonde en stralende huid. Bij Huid. zorgen wij ervoor dat je onder alle omstandigheden zelfverzekerd en gelukkig kunt zijn met je huid. Wij gaan altijd voor een resultaat dat lang aanhoudt. Wees vooral blij met je mooie zelf!

We werken volgens 5 levels, binnen elk level heb je de keuze uit:
Level 1: 25, 40 of 50 minuten
Level 2: 25, 40 of 50 minuten
Level 3: 25, 40 of 50 minuten
Level 4: 35 of 50 minuten
Level 5: 60 of 75 minuten

Jouw investering ligt tussen de € 79,- en € 179,-

De basis voor een gezonde huid begint met de juiste producten in passende behandelingen. Huid. by Amanda vindt dat iedereen een gezonde,sprankelende en mooie huid verdient.

Bij Huid. werken we met meerdere high-end huidverbeteringsmerken. Om die reden bieden wij geen standaardbehandelingen aan. Alles wordt namelijk bepaald aan de hand van jouw wensen en wat jouw huid nodig heeft. Zo creëren wij voor iedereen een unieke behandeling op maat, volledig afgestemd op jou en jouw huid.

Al onze merken zijn na uitvoerig onderzoek van soms wel meerdere jaren geselecteerd. Ieder merk heeft zijn eigen plek binnen onze Huid. behandelfilosofie. Al onze merken zijn uniek, maar met een gemeenschappelijk doel en dat is maximale huidverbetering en resultaat.

Afspraak maken

Meet & Treat

75-90 minuten

  • Intakegesprek
  • Huidanalyse
  • Foto van de huid
  • Samenstellen behandel- en productplan
  • Huid.Behandeling

Wanneer je voor het eerst komt voor een gezichtsbehandeling bij Huid., kunnen wij ons voorstellen dat je geen idee hebt welke behandeling het meestgeschikt is voor jou. Daarom helpen wij je graag een handje met onze speciale Meet-&-Treat-behandeling. Na een huidanalyse en intakegesprek, gaan wesamen met jou een behandel- en productplan samenstellen dat perfect aansluit op je huidconditie en jouw wensen. De Meet & Treat boek je voor 75 of90 minuten en is vanaf € 79,00. Het exacte bedrag spreken we voorafgaand aan de behandeling met je af.

Huid.Level 1 – 25 minuten

Huid.Level 1 – 40 minuten

Huid.Level 1 – 50 minuten

Huid.Level 2 – 25 minuten

Huid.Level 2 – 40 minuten

Huid.Level 2 – 50 minuten

Huid.Level 3 – 25 minuten

Huid.Level 3 – 40 minuten

Huid.Level 3 – 40 minuten

Huid.Level 3 – 50 minuten

Huid.Level 4 – 35 minuten

Huid.Level 4 – 50 minuten

Huid.Level 5 – 60 minuten

Huid.Level 5 – 75 minuten

Huid.Deluxe

15 minuten

De module ‘Huid.Deluxe’ bestaat uit 15 minuten ontspanning met een gezicht-, nek- en schoudermassage. Je kunt deze module aan elke behandeling toevoegen. Deze module onderstreept onze Huid.Visie, namelijk dat échte huidverbetering ontstaat door de combinatie van ontspanning, leefstijl en de juiste huidverzorging!

Sinds 1987

Voorheen Erna’s Beauty

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

Jouw Huid.Plan met onze Huid.Methode

‘Al onze merken hebben hun eigen unieke filosofie met één gezamenlijk doel: maximale huidverbetering én resultaat.’ Stuk voor stuk geselecteerd na uitvoerig onderzoek. Ieder merk heeft zijn eigen plek binnen onze Huid. behandelfilosofie.’