Fijne lijntjes zijn vaak de eerste tekenen van huidveroudering. Vanaf je 25ste worden al minder collageen, elastine en hyaluronzuur aangemaakt. Door op tijd te beginnen met een goede huidverzorging voorkom je dat je huid droger wordt en daardoor gaat ‘scheuren’. Droogtelijntjes ontstaan namelijk letterlijk doordat de huid scheurt door droogte. Vermindering van collageen, elastine en hyaluronzuur zorgen er daarna voor dat deze lijntjes veranderen in rimpels. Bij Huid. hebben we diverse mogelijkheden om deze fijne lijntjes en rimpels te verminderen of zelfs te doen verdwijnen. Wij zullen je altijd een realistisch plan voorleggen om jouw huid haar jeugdigheid terug te geven.

Plan een vrijbljvend intakegesprek

Fijne lijntjes

Voorkomen van lijntjes en rimpels start met de juiste thuisverzorging van je huid. Door ervoor te zorgen dat jouw huid in gezonde conditie is zal er minder snel huidveroudering plaatsvinden. Voordat wij een Huid.plan maken wordt er eerst een Huid.scan gemaakt. Zo brengen wij goed in kaart of jouw huid droog is of juist gedehydrateerd, hoe de PH-waarde is en het erytheemgehalte. Aan de hand van deze gegevens bepalen we samen welke producten voor jouw huid geschikt zijn. Deze dienen namelijk niet alleen bij je huidwensen te passen, maar ook bij jouw dagelijkse routines.

Rimpels

Er zijn twee soorten rimpels: mimische en statische. De mimische rimpels (of dynamische rimpels) ontstaan door mimische spiercontracties en zitten aan de bovenkant van je gezicht. Fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en lachrimpels zijn daar voorbeelden van. Je ziet ze als je huid in beweging is. Deze dynamische rimpels kunnen zelfs al zichtbaar zijn tijdens de puberteit wanneer je gaat lachen bijvoorbeeld of moet fronsen. Gelukkig trekken deze rimpels dan nog goed weg.

Statische rimpels zijn rimpels die ontstaan door toegenomen activiteit van de onderliggende mimische spieren in combinatie met een vermindering van collageen, elastine en hyaluronzuur. Vaak is het zo hoe ouder je wordt hoe meer de fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en lachrimpels zelfs zichtbaar zijn als je de mimische spieren niet gebruikt. Door de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur te activeren kan je ervoor zorgen dat deze rimpels verminderen of zelfs verdwijnen.

De rimpels aan de onderkant van je gelaat komen door verslapping van de huid. De huid heeft minder trekkracht om de huid omhoog te houden. Ook hierbij geldt dat de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur zorgt voor een stevigere huid met meer volume.

Huid.behandeling

Naast de verzorging voor thuis bekijken we samen welke behandelingen ervoor kunnen zorgen dat jouw huidconditie verbetert. Bij Huid. combineren we onze verschillende merken. Deze merken zijn allemaal uniek, vullen elkaar prachtig aan en hebben hetzelfde doel: jouw huidverbetering!

LPG endermologie®

LPG is een 100% natuurlijke en volledig pijnloze methode waarbij bindweefselmassage, lymfedrainage en cupping worden gecombineerd. De slapende cellen worden weer aan het werk gezet. Zie deze behandeling als een fitness voor je huid. Door de gemotoriseerde kleppen wordt de doorbloeding geactiveerd, afvalstoffen worden afgevoerd en de fibroblast wordt gestimuleerd om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Het resultaat is een huid die meer volume krijgt, waardoor de fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld. Daarnaast zorgt de aanmaak van collageen en elastine ervoor dat de huid meer stevigheid en elasticiteit krijgt.

Afspraak maken