Bij Huid. vinden wij het belangrijk dat je je zelfverzekerd voelt, én dat iedereen een mooie, gezonde en sprankelende huid verdient. Met de juiste make-up accentueer je de sterke kanten van je gezicht en camoufleer je de kanten waar je wat minder blij mee bent. Een gezonde huid vraagt om een gezonde make-up. Daarom hebben wij gekozen voor ‘Cent pur Cent’ van topvisagiste Caroline Rigo, oprichtster van ‘Cent pur Cent’. Daar draait alles om de totale beleving ‘Met gezonde make-up de sterke kanten van elke vrouw benadrukken’. Dit sluit totaal aan bij de missie van Huid.

‘Cent pur Cent’ is een Belgische, minerale make-uplijn en biedt eenvoudige, gezonde en verantwoorden producten die een instant happiness-gevoel geven. Dit is make-up voor elke huid en voor elke vrouw. Zo natuurlijk mogelijk. Daarom bevat elk product enkel wat nodig is om jouw doel te bereiken. ‘Cent pur Cent’ gebruikt alleen pure en zuivere grondstoffen. ‘Cent pur Cent’ is bovendien PEPPA PROOF onder het motto: “We love Peppa, daarom testen wij onze make-up niet op dieren.”

Make-up workshops

Huid. verzorgt speciale make-up workshops met dit mooie merk. Een gezellige en leerzame middag of ochtend waarin je samen met een vriendin, je (schoon)moeder, dochter of collega jezelf nog mooier leert maken dan dat je al bent. Onze Cent pur Cent-visagisten geven je tips en trics waarmee je op een simpele manier jouw sterke kanten kunt accentueren. Je kunt alle producten testen en uitproberen. En weet je wat zo fijn is aan make-up? Als het niet naar je zin zit, dan haal je het eraf en probeer je het gewoon nog een keer. Heerlijk toch?

Hebben we je enthousiast gemaakt? Vraag dan naar onze volgende workshopdatum en dan gaan we fijn aan de slag met jou en ‘Cent pur Cent’. Wis je trouwens dat we naast de make-up-workshops ook Huid.workshops geven? Daar ontdek je hoe je in vijf simpele stappen jouw huid in topconditie brengt. Je bent van harte welkom!

Afspraak maken