Net zoals bij de huid in je gezicht, kan de huid van je lichaam ook gaan verslappen. We kennen allemaal wel de hangende armen of een verslapte huid na de zwangerschap. Ook hiervoor is LPG-endermologie een goede behandeling om ervoor te zorgen dat de huid meer elasticiteit terugkrijgt. Door de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt de huid weer steviger.

Plan een vrijbljvend intakegesprek

Of je huid nu verslapt is doordat er veel rek op heeft gestaan tijdens een zwangerschap of overgewicht, of dat je huid slapper is geworden doordat je huid veroudert, beide situaties kunnen als vervelend worden ervaren. Het is niet de bedoeling dat je je onzeker gaat voelen over je uiterlijk, integendeel zouden we eigenlijk willen zeggen. Want iedereen kan lekker in z’n vel zitten, met een maatje meer of minder, met een strakke of verslapte huid: je bent mooi zoals je bent en wij kunnen het nóg mooier voor je maken.

LPG-endermologie is als fitness voor je huid. De slapende cellen worden weer aan het werk gezet. Collageen, elastine en hyaluronzuur zorgen ervoor dat de huid steviger en strakker aanvoelt. Combineer je de LPG-bindweefselmassage met een gezonde leefstijl en meer bewegen, dan behaal je een maximaal resultaat. Onze huidspecialisten adviseren met alle plezier hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Afspraak maken