Voel je dat je natuurlijke gloed wat is vervaagd? Die doffe huid is net als een saaie filter die je natuurlijke glow dempt.

Die doffe teint brengt soms meer twijfels dan alleen fysieke vermoeidheid. Je wordt niet blij als je naar je huid kijkt en je vraagt je af waar die frisheid gebleven is. Zelf weet je dat er een stralende jij onder de huid zit, dan is het vervelend dat het oppervlakte anders doet vermoeden. Je verlangt naar een manier om je natuurlijke glow naar voren te brengen, om te laten zien dat er achter die doffe huid een stralende jij schuilt.

Bij Huid. by Amanda begrijpen we dat een doffe huid soms gewoon een tijdelijk filter is. Onze behandelingen zijn er niet alleen om de gloed te herstellen, maar ook om je te laten zien dat je stralend, levendig zelf altijd aanwezig is. Ontdek de frisheid en kies voor onze huidbehandelingen die jouw huid laten stralen.

Dat pakken wij zo aan:

  1. Reserveer een vrijblijvend intake gesprek of een Meet & Treat
  2. Ervaar onze Huid.Methode voor een doffe huid
  3. Laat je huid net zo stralen als jijzelf!

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

“Bij Huid. by Amanda gaat onze missie verder dan alleen behandelingen.”

Een doffe huid heeft verschillende oorzaken: te veel dode, droge huidcellen, slechte doorbloeding, droge en of vochtarme huid. Het is daardoor belangrijk om eerst te analyseren waar het probleem vandaan komt. Bij Huid. hebben wij diverse mogelijkheden om jouw huidconditie te verbeteren. Met als resultaat een gezonde, mooie en sprankelende huid

BEHANDELING VAN EEN DOFFE TEINT

“LAAT DE GLANS VAN JE HUID NIET VERVAGEN; GEEF HAAR DE SCHITTERING TERUG DIE ZE VERDIENT.”

Door middel van peelings zorgen wij ervoor dat het teveel aan droge, dode cellen van de huid wordt verwijderd. Celvernieuwing wordt gestimuleerd en de huid wordt tegelijkertijd gehydrateerd en gevoed. Door deze behandeling thuis voort te zetten behaal je het allerbeste resultaat.

Daarnaast is het ook mogelijk om met onze LPG-bindweefselmassage de huidconditie te verbeteren. LPG-endermologie zorgt ervoor dat er een betere bloedtoevoer wordt gestimuleerd naar de huidweefsels waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. De huid wordt helderder, egaler en stralender van kleur. Ook draagt LPG op een 100% natuurlijke en pijnloze wijze bij aan een gezonde celstofwisseling, waardoor de droge, dode cellenlaag minder dik blijft.

Ons brede assortiment biedt dus altijd een oplossing die past bij jouw huid(wensen). Wil je graag meer informatie, dan ben je altijd van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek. Wil je liever direct een behandeling? Boek dan onze Meet & Treat.

Het beste behandelplan voor jouw huid

Weg met de droge dodehuidcellen

Een zachte, gezonde stralende huid

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

Behandeling van een droge doffe huid

Als er te veel droge dode huidcellen zich ophopen op het oppervlak van de huid, kan dit leiden tot een doffe teint en het verlies van natuurlijke glans. Normaal gesproken vernieuwt de huid zichzelf door oude, dode cellen af te stoten en plaats te maken voor nieuwe, frisse cellen eronder. Echter, wanneer deze dode cellen niet effectief worden verwijderd, ontstaan er verschillende problemen:

  1. Belemmering van Lichtreflectie: Dode huidcellen creëren een ongelijkmatig oppervlak op de huid, waardoor licht niet gelijkmatig wordt gereflecteerd. Dit resulteert in een matte uitstraling in plaats van een gezonde glans.
  2. Verminderde Celvernieuwing: Ophoping van dode cellen kan het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid vertragen. Hierdoor duurt het langer voordat nieuwe, gezonde cellen naar de oppervlakte komen, wat een doffe teint veroorzaakt.
  3. Vochtretentie: Dode huidcellen kan de huid verstoppen, waardoor vocht niet goed kan worden vastgehouden. Dit kan leiden tot een drogere huid, wat de glans verder beïnvloedt.
  4. Effect op Skincare: Wanneer dode cellen zich ophopen, kunnen actieve ingrediënten uit huidverzorgingsproducten moeilijker doordringen en effect hebben, waardoor de doeltreffendheid van je skincare-routine wordt verminderd.

Om de natuurlijke glans van de huid te herstellen, is het essentieel om regelmatig dode huidcellen te verwijderen door middel van exfoliatie en hydratatie. Dit helpt niet alleen bij het vernieuwen van de huid, maar bevordert ook een gezonde, stralende teint.

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749