Behandeling van een doffe teint

“Zie je dat je natuurlijke gloed wat is vervaagd? Die doffe huid is net als een saaie filter die jouw natuurlijke glow dempt”

Zelf weet je heel goed dat er een stralende jij onder jouw doffe huid verstopt zit, en dan is het jammer dat de buitenkant anders doet vermoeden. Je verlangt naar een manier om je natuurlijke glow te laten zien en (weer) te stralen van zelfverzekerdheid.

Bij ‘Huid. by Amanda’ weten we dat een doffe huid soms gewoon een tijdelijke filter is en dat jouw stralende, levendige zelf altijd onderhuids aanwezig is. Onze behandelingen zijn er om gloed te herstellen én jouw huid (opnieuw) te laten stralen. Ontdek de frisheid van onze huidbehandelingen!

Dat pakken wij zo aan:

  1. Reserveer een vrijblijvend intakegesprek of een ‘Meet & Treat’
  2. Ervaar onze Huid.Methode voor een doffe huid
  3. Laat je huid net zo stralen als jijzelf!

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

Een doffe huid heeft verschillende oorzaken: te veel dode, droge huidcellen, een slechte doorbloeding en/of een droge, vochtarme huid. Daarom is het belangrijk om eerst te analyseren waar jouw huidprobleem vandaan komt. Bij ‘Huid. by Amanda’ bieden wij diverse mogelijkheden om jouw huidconditie te verbeteren. Met als resultaat een gezonde, mooie én sprankelende huid.

BEHANDELING VAN EEN DOFFE TEINT

Met peelings verwijderen wij het teveel aan droge, dode huidcellen, stimuleren wij de celvernieuwing en wordt de huid tegelijkertijd gehydrateerd en gevoed.

Een andere, mooie techniek om de huidconditie te verbeteren, is onze LPG-bindweefselmassage. LPG-endermologie stimuleert een betere bloedtoevoer naar de huidweefsels waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. De huid wordt daardoor helderder, egaler en stralender van kleur. Daarnaast draagt deze LPG-technologie op een 100% natuurlijke en pijnloze wijze bij aan een gezonde celstofwisseling om de droge, dode cellenlaag te verdunnen.

Daarnaast is het ook mogelijk om met onze LPG-bindweefselmassage de huidconditie te verbeteren. LPG-endermologie zorgt ervoor dat er een betere bloedtoevoer wordt gestimuleerd naar de huidweefsels waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. De huid wordt helderder, egaler en stralender van kleur. Ook draagt LPG op een 100% natuurlijke en pijnloze wijze bij aan een gezonde celstofwisseling, waardoor de droge, dode cellenlaag minder dik blijft.

Ons brede assortiment biedt dus altijd een oplossing die past bij jouw huid(wensen). Wil je graag meer informatie, dan ben je altijd van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek. Wil je liever direct een behandeling? Boek dan onze Meet & Treat.

Wég met droge, dode huidcellen

Een zachte, gezonde & stralende huid

Een zachte, gezonde & stralende huid

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

Behandeling van een droge, doffe huid

Als te veel droge en dode huidcellen zich ophopen aan het huidoppervlak, dan kan dat leiden tot een doffe teint en het verlies van natuurlijke glans. Normaal gesproken vernieuwt de huid zichzelf door oude, dode cellen af te stoten om plaats te maken voor nieuwe, frisse cellen onder de opperlaag. Worden deze dode cellen niet effectief verwijderd, dan ontstaan er verschillende problemen:

  1. Belemmering van lichtreflectie. Dode huidcellen creëren een ongelijkmatig huidoppervlak waardoor licht niet gelijkmatig wordt gereflecteerd. Dit resulteert in een matte uitstraling in plaats van een gezonde glans.
  2. Verminderde celvernieuwing. Ophoping van dode cellen kan het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid vertragen. Hierdoor duurt het langer voordat nieuwe, gezonde cellen naar de oppervlakte komen, wat de doffe teint veroorzaakt.
  3. Verminderde vochtretentie. Dode huidcellen kunnen de huid verstoppen, waardoor vocht niet goed wordt vastgehouden. Dit kan leiden tot een drogere huid en minder glans.
  4. Effect op Skincare. Wanneer dode cellen zich ophopen, kunnen actieve ingrediënten uit huidverzorgingsproducten moeilijker in de huid dringen en minder effect hebben, waardoor de doeltreffendheid van je skincare-routine daalt.

Om de natuurlijke glans van jouw huid te herstellen, is het dus essentieel om regelmatig dode huidcellen te verwijderen door middel van exfoliatie en hydratatie. Zo vernieuwt jouw huid en bevorder je een gezonde, stralende teint.

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749