Een doffe huid heeft verschillende oorzaken: te veel dode, droge huidcellen, slechte doorbloeding, droge en of vochtarme huid. Het is daardoor belangrijk om eerst te analyseren waar het probleem vandaan komt. Bij Huid. hebben wij diverse mogelijkheden om jouw huidconditie te verbeteren. Met als resultaat een gezonde, mooie en sprankelende huid.

Plan een vrijbljvend intakegesprek

Door middel van peelings zorgen wij ervoor dat het teveel aan droge, dode cellen van de huid wordt verwijderd. Celvernieuwing wordt gestimuleerd en de huid wordt tegelijkertijd gehydrateerd en gevoed. Door deze behandeling thuis voort te zetten behaal je het allerbeste resultaat.

Daarnaast is het ook mogelijk om met onze LPG-bindweefselmassage de huidconditie te verbeteren. LPG-endermologie zorgt ervoor dat er een betere bloedtoevoer wordt gestimuleerd naar de huidweefsels waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. De huid wordt helderder, egaler en stralender van kleur. Ook draagt LPG op een 100% natuurlijke en pijnloze wijze bij aan een gezonde celstofwisseling, waardoor de droge, dode cellenlaag minder dik blijft.

Ons brede assortiment biedt dus altijd een oplossing die past bij jouw huid(wensen). Wil je graag meer informatie, dan ben je altijd van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek. Wil je liever direct een behandeling? Boek dan onze Meet & Treat.

Afspraak maken