Erna’s Beauty is hannah Huidcoach

Hannah staat voor huidverbetering, al 40 jaar. De specialisatie in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben samen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

Huidcoach

Erna’s Beauty mag zich vanaf nu ook hannah huidcoach noemen en de speciale behandelingen voor huidverbetering geven. Daarnaast verkopen we ook de heerlijke producten van Hannah in onze salon. Zo kun je thuis de behandeling ondersteunen.

Hoe zit een behandeling eruit?

Na een uitgebreide huidanalyse, worden alle stappen van het hannah systeem doorlopen. Uiteraard aangepast aan jouw huid en wensen. Het stappenplan bestaat uit reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen.
Ook bindweefselmassage behoort tot de mogelijkheden.

Producten van hannah

Bij de ontwikkeling van producten is het uitgangspunt de beschadigde huid weer in balans te brengen. En hiermee de huid alle mogelijkheden geven te herstellen. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kun je wel nagaan wat de impact van de producten op de normale huid is. Als gebruiker ontdek je snel de toegevoegde waarde van deze heerlijke producten! Ook zijn er vegan producten in het assortiment.

Nieuwsgierig geworden naar de andere gezichtsbehandelingen in onze schoonheidssalon?

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

Bekijk de aanbiedingen