Nu bij Erna’s Beauty: hannah

Al een aantal jaren hadden we het merk hannah op ons netvlies staan. Hannah is een Nederlands merk met een duidelijke visie. De hannah gezichtsbehandeling staat ook wel bekend om haar bindweefselmassage. Omdat het team van Erna’s Beauty dol is op deze pittige, maar resultaat gerichte massagetechniek was 1 plus 1 duidelijk 2!

Wie is hannah

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Toen oprichtster Hannah Hakze (geb. 24 mei 1954) in 1979 begon, had ze een duidelijke missie voor ogen. ‘Het gaat er niet om wat je voor de huid doet, maar wel hoe je dit doet’, was haar bekende credo! Als specialist in huidtherapie met jarenlange praktijkervaring en als pionier van de revolutionaire bindweefselmassage, ontwikkelde ze een uniek totaalconcept en mooie producten.
Hannah staat voor ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en pionierschap.

De revolutionaire bindweefselmassages hebben samen met de producten geleid tot een effectief stappenplan voor de huid.
Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen! De doelstelling van een hannah huidcoach is je bewust te maken van je huid en huidverbetering, door middel van de hannah methode, producten en technieken. hannah kenmerkt zich door een persoonlijke behandeling, waarbij jij als mens helemaal centraal staat. Je wordt met empathie door de huidcoach behandeld, met een ultieme huidverbetering als doel.

De hannah producten worden ook speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.

Producten van hannah

Bij de ontwikkeling van producten is het heel belangrijk,de beschadigde huid weer in balans te brengen en hiermee de huid mogelijkheden te geven om te herstellen. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kun je wel nagaan wat de impact van de producten op de normale huid is. Als gebruiker ontdek je snel de toegevoegde waarde van de producten
Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling. Zoals huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk! Het gaat er beslist niet om, dat je alle producten dient te gebruiken. Maar wel die producten die voor het verbeteren en onderhouden van jouw huid noodzakelijk zijn.
Reinigen
Een gezonde huid voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend uit. Door je huid dagelijks te reinigen is de huid in staat om de huidverbeterende werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten.

Peelen
Door je huid wekelijks op een intense peeling te trakteren zorg je voor de stimulatie van de huidcellen. Een echte oppepper voor je huid waarmee je huid hydrateert en vitaliseert.

Clear
Huidverbetering kan heel helder zijn. Met dit bewustzijn zijn de producten ontwikkeld op basis van uitsluitend plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen. Deze lijn is helder en gemakkelijk voor iedere huidconditie, met respect voor de mens, de huid en het milieu.

Red Line
Ouder worden willen we allemaal, maar dan wel het liefst op een mooie en gezonde manier! De Red Line bevat alles om de natuurlijke schoonheid en jeugdigheid van de huid structureel en langdurig te behouden, ook voor een beschadigde huid.

Body
De lichaamshuid heeft specifieke eisen ten aanzien van haar verzorging. Het is van groot belang dat de lichaamshuid goed beschermd wordt, soepel en gehydrateerd blijft en wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen.

Herstellen
Voor het herstellen van je huid zijn onder meer zuurstof, vocht, vitaminen en de juiste voedingsstoffen van het allergrootste belang.

Stimuleren
Het stimuleren van de doorbloeding van de huid is een essentiële stap binnen het hannah-systeem voor huidverbetering. Door de huid te stimuleren wordt deze namelijk optimaal voorzien van zuurstof en andere werkzame
voedingsstoffen.

Nieuwsgierig geworden naar de andere gezichtsbehandelingen in onze schoonheidssalon?

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

Bekijk de aanbiedingen