Roodheid, jeuk, irritatie of overdreven reageren op producten is niet nodig. Met de juiste aanpak en goede voorbereiding kan bijna elke huid weer in balans komen.

Samen kunnen wij stap voor stap jouw huidconditie verbeteren. Bij Huid. vinden wij dat iedereen een gezonde, vitale en mooie huid verdient. Een gevoelige rode huid kan een belemmering geven aan je zelfvertrouwen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Door opzoek te gaan naar de oorzaak kunnen we samen kijken hoe we de huid weer in balans krijgen.

Zo gaan we van start:

  1. Reserveer een vrijblijvend intake gesprek of een Meet & Treat
  2. Ervaar onze Huid.Methode voor de gevoelige huid
  3. Voel je weer zelfverzekerder in je vel.

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

“Bij Huid. by Amanda gaat onze missie verder dan alleen behandelingen.”

“Bij Huid. by Amanda gaat onze missie verder dan alleen behandelingen.”

Een gevoelige huid kan een uitdaging zijn, met reacties zoals roodheid, irritatie en jeuk. Bij Huid. by Amanda begrijpen we dat elke huid uniek is en speciale zorg nodig heeft. Onze visie is gebaseerd op het creëren van gepersonaliseerde oplossingen voor een gevoelige huid.

Wij geloven in het belang van milde, kalmerende behandelingen die de natuurlijke balans van de huid respecteren. Onze producten en methoden zijn zorgvuldig gekozen om de gevoelige huid te kalmeren en te beschermen, zonder agressieve ingrediënten die irritatie kunnen veroorzaken. Met Huid. by Amanda streven we naar een gezonde, stralende huid voor iedereen, ongeacht het huidtype.

(OVER)­GEVOELIGE HUID BEHANDELING

EEN GEVOELIGE HUID PAKKEN WE VOORZICHTIG AAN

Of het nu komt door stress of dat je altijd al last hebt gehad van een gevoelige huid, iedere huidconditie kan verbeterd worden. Zelfs een huid met eczeem, psoriasis, extreme droogte of noem het maar op. Wij kunnen jouw huid altijd verbeteren. Sommige huidaandoeningen zijn chronisch en zullen dus nooit helemaal verdwijnen; verzachten en optimaliseren kan vaak wel. Een gevoelige huid kan heel veel oorzaken hebben. Soms komt het huidprobleem vaker voor in de familie. Sommigen hebben het al hun hele leven, anderen pas sinds een bepaalde periode. De oorzaken variëren per persoon.

Net als bij veel huidproblemen is een goede huidverzorging, passend bij jouw huid, van belang. Samen met een gezonde levensstijl kan er zo het beste resultaat bereikt worden. Wanneer de huidbarrièrefunctie niet optimaal is raakt de huid uit balans en verstoord. Door het gebruik van de juiste producten en behandelingen wordt deze huidbarrière weer sterker. Hierdoor is je huid beter beschermd tegen kou, temperatuurverschillen, UV-stralingen en andere omgevingsfactoren die voor irritatie zouden kunnen zorgen. Daarnaast kan je huid dan ook beter omgaan met stress en bijvoorbeeld hormoonschommelingen.

Hoe het huidplan eruit komt te zien kunnen we pas bepalen als wij je huid hebben gezien. Wil je liever eerst informatie voordat je een behandeling ondergaat, dan ben je bij Huid. altijd welkom voor een vrijblijvend intakegesprek over huidverbetering. We zullen dan naar je huid kijken en de mogelijkheden met je bespreken. Wil je direct een behandeling, kies dan voor onze Meet & Treat.

Huid.Resultaat

DIT ZIJN DE BEHANDELMOGELIJKHEDEN

Een huidplan geschikt voor de meest gevoelige huiden

Een sterke huidbarrière en een gezonde huid

Een egale stralende huid met een prachtige glow

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749

Roodheid in de huid kan veroorzaakt worden door verschillende factoren.

Het begrijpen van de rol van cellen zoals de Langerhans-cellen en mastcellen is essentieel.

De Langerhans-cellen zijn een type immuuncel in de huid dat een belangrijke rol speelt bij het herkennen van vreemde stoffen, zoals allergenen of bacteriën. Wanneer deze cellen een dreiging detecteren, activeren ze het immuunsysteem en kunnen ze ontstekingen veroorzaken, wat kan resulteren in roodheid.

Mastcellen zijn ook cruciaal bij de reactie van het immuunsysteem. Ze bevatten stoffen zoals histamine, die vrijkomen wanneer de huid geïrriteerd raakt. Histamine kan de bloedvaten verwijden en leiden tot roodheid en zwelling in het getroffen gebied.

Bij Huid. by Amanda begrijpen we dat roodheid een teken van gevoeligheid of irritatie kan zijn. Onze benadering richt zich op het kalmeren van deze reacties en het herstellen van de natuurlijke balans van de huid. We bieden gepersonaliseerde behandelingen en producten die zorgvuldig zijn geselecteerd om roodheid te verminderen en de huid te ondersteunen bij het behouden van een gezonde uitstraling.

Afspraak

Zelfverzekerd in je huid

Maak de beste afspraak voor jouw huid.

Afspraak maken

Liever even bellen? Dat kan op: 0252 347749