Roodheid, jeuk, irritatie of overdreven reageren op producten is niet nodig. Met de juiste aanpak en goede voorbereiding kan bijna elke huid weer in balans komen. Samen kunnen wij stap voor stap jouw huidconditie verbeteren. Bij Huid. vinden wij dat iedereen een gezonde, vitale en mooie huid verdient.

Plan een vrijbljvend intakegesprek

Of het nu komt door stress of dat je altijd al last hebt gehad van een gevoelige huid, iedere huidconditie kan verbeterd worden. Zelfs een huid met eczeem, psoriasis, extreme droogte of noem het maar op. Wij kunnen jouw huid altijd verbeteren. Sommige huidaandoeningen zijn chronisch en zullen dus nooit helemaal verdwijnen; verzachten en optimaliseren kan vaak wel. Een gevoelige huid kan heel veel oorzaken hebben. Soms komt het huidprobleem vaker voor in de familie. Sommigen hebben het al hun hele leven, anderen pas sinds een bepaalde periode. De oorzaken variëren per persoon.

Net als bij veel huidproblemen is een goede huidverzorging, passend bij jouw huid, van belang. Samen met een gezonde levensstijl kan er zo het beste resultaat bereikt worden. Wanneer de huidbarrièrefunctie niet optimaal is raakt de huid uit balans en verstoord. Door het gebruik van de juiste producten en behandelingen wordt deze huidbarrière weer sterker. Hierdoor is je huid beter beschermd tegen kou, temperatuurverschillen, UV-stralingen en andere omgevingsfactoren die voor irritatie zouden kunnen zorgen. Daarnaast kan je huid dan ook beter omgaan met stress en bijvoorbeeld hormoonschommelingen.

Hoe het huidplan eruit komt te zien kunnen we pas bepalen als wij je huid hebben gezien. Wil je liever eerst informatie voordat je een behandeling ondergaat, dan ben je bij Huid. altijd welkom voor een vrijblijvend intakegesprek over huidverbetering. We zullen dan naar je huid kijken en de mogelijkheden met je bespreken. Wil je direct een behandeling, kies dan voor onze Meet & Treat.

Afspraak maken